Udskiftning af døre udføres med over 10 års erfaring

Sammen med dig lægger vi herefter en plan for, hvornår arbejdet går i gang, og hvornår vi forventer at være færdige igen.

Trænger hjemmet til nye døre?

Det er ikke kun vinduerne i huset, der spiller en betydelig rolle i forhold til både udseende, indeklima og varmeudgifter. Det gør husets udvendige døre også. Derfor står vi hos Tømrer Vetling selvfølgelig altid til rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp til udskiftning af døre i hjemmet – indvendigt såvel som udvendigt. Vi holder til i Frederiksværk, og herfra kører vi ofte ud til store som små opgaver for vores kunder, der både dækker over private husejere og erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud til kunder i vores eget lokalområde, men vi kører også ofte turen til både Hundested, Liseleje og omegn.

Hos os er du garanteret kvalitet til tiden

Når du vælger at lade os stå for din udskiftning af døre i hjemmet eller i erhvervsbygningen, så er du altid garanteret høj kvalitet til den aftalte tid. Vi har mere end 10 års erfaring inden for både udskiftning af døre, vinduer og meget andet tømrerarbejde, og vi ved derfor, hvad der skal til for at opnå det bedst mulige resultat til den aftalte tid.

Vi lægger vægt på den gode dialog

Det er vigtigt for os, at du får den helt rigtige løsning, der ikke kun lever op til dine personlige ønsker og behov, men som også lever op til dine rammer for budgettet. Derfor starter vi altid med en grundig dialog med dig omkring dine ønsker og ikke mindst forventninger til det færdige resultat. Det kan for eksempel være i form af:

  • Hvor mange døre skal du have udskiftet?
  • ​Hvordan skal de nye døre se ud?
  • ​Hvilket materiale skal de være fremstillet af?
  • ​Skal du også have udskiftet vinduerne i samme omgang?

Sammen med dig lægger vi herefter en plan for, hvornår arbejdet går i gang, og hvornår vi forventer at være færdige igen. Hvis du drømmer om at få en ny træterrasse, kan du finde information om opbygning af træterrasse her.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på, hvor meget det vil koste at få udskiftet dørene i hjemmet? Så kontakt os gerne allerede i dag for en snak om dine ønsker og behov. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig efterfølgende.

Få et tilbud på din opgave

Skriv til os her med en god beskrivelse af din opgave, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud på vores hjælp.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lyder dette interessant, eller har du spørgsmål til vores ydelser? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon eller mail.​

Telefontider

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tømrer Vetling

Jernbanegade 11, 1. 3.

3300 Frederiksværk

Telefon: 81 75 20 49

E-mail: info@tomrervetling.dk

CVR​: 43098306